free web builder


>> Je bedrijf in zicht  <<

Creatieve coaching voor ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk om creatief te zijn en te blijven. Het creatieproces begint al bij het neerzetten van je product of dienst. Je wilt je onderscheiden met je eigen merk. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Daar gaan we mee aan de slag. We brengen de kern van je onderneming tot in detail in beeld. Om van daaruit te kijken welke vervolgstappen mogelijk zijn en bij jou passen. Als je de kern van je onderneming kent en dan bedoelen we, écht kent, pas dan kun je op een originele manier naar buiten treden. 

In de Brainbreeze sessies belichten we jouw persoonlijke ondernemersvraag. We creëren en toetsen nieuwe ideeën. Dit doen we door op verschillende manieren te leren waarnemen. Brainbreeze rijkt je creatieve denkstrategieën en associatietechnieken aan, die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn.
De creatieve coaching is gericht op de praktijk van het moment waar je als ondernemer nu staat. En je wilt verder, met je nieuwe inzichten aan de slag. 

Mobirise
Ook als je al een tijd onderweg bent in het ondernemen, is het nodig om je blik te verruimen, door te reflecteren op wat je doet. Als ondernemer ben je constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Waarin kun je innoveren en welk onderdeel ga je verankeren. Keuzes maak je voortdurend. Daarbij is een flexibel en helder oplossingsvermogen van belang.
Keuzes in de juiste richting kun je maken als je weet waar je voor staat en voor gaat.

ondernemersvraag Julian

Ik wil met mijn bedrijf naar buiten treden, hoe onderscheid ik me inhoudelijk van anderen? Hoe blijf ik origineel?

ondernemersvraag Vincent

Ik ben webdesigner en heb onregelmatig opdrachten. Ik merk dat wanneer ik een deadline heb, ik minder creatief kan zijn, hoe ga ik daarmee om?

ondernemersvraag Carina

Ik ben zowel muzikant als grafisch ontwerper, wat is mijn rode draad in mijn werk en hoe communiceer ik die naar buiten?

ondernemersvraag Bart

Ik ben met mijn bedrijf bezig op verschillende terreinen, zowel als interim manager als zelfstandig adviseur, waar en hoe leg ik dit jaar mijn prioriteiten?

ondernemersvraag Hanneke

Ik ben schrijver en wil ook onder tijdsdruk snel bij mijn creativiteit kunnen, hoe doe ik dit?


BRAINBREEZE

GOED NIEUWS

Brainbreeze is aangesloten bij Coachfinder, het platform van Psychologie Magazine. Vraag naar de mogelijkheden om een coachtraject te volgen.Plan hier alvast jouw
gratis kennismakingsgesprek 

CONTACT

Mariëndaalstraat 14
3551 XH  Utrecht
+31 (0) 639195464

INSCHRIJVEN
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief