website templates


>> Je loopbaan in zicht <<

Loopbaancoaching in Utrecht

Brainbreeze heeft zich gespecialiseerd in loopbaanvraagstukken waarbij op een diepgaande manier de talenten boven water komen. Talenten zijn vaak zo vanzelfsprekend dat je ze zelf niet meer goed in het vizier hebt. En komen ze in je omgeving goed tot uiting? We kijken samen naar de omstandigheden en voorwaarden waarin jij kunt groeien. Een andere manier van kijken zet je aan tot een andere manier van handelen. Op wat voor manier dan? In ieder geval een manier die bij jou past ! 

Mobirise

Met een koffer vol ideeën ga je op pad. Je voelt dat er meer in zit dan je daadwerkelijk gebruikt. Sommige ideeën zijn verouderd en kun je beter achter laten. Zodat je ruimte hebt voor nieuwe inspiratiebronnen en verdieping. Als je in beeld hebt waar je warm voor loopt, vult de koffer zich vanzelf met nieuwe tools.

De kracht van creatief denken.

Je wilt meer creativiteit in je leven en loopbaan. Of je wilt op een creatieve manier nieuwe inzichten verwerven. Dit kan zowel gaan om een praktisch probleem dat je eens op een andere manier wilt oplossen of een wild plan dat je meer naar de realiteit wilt brengen. Creëren is denken in mogelijkheden. Brainbreeze heeft een methode ontwikkeld die je blikveld laat verruimen en je focus in kaart brengt.

Concrete voorbeelden van creatieve loopbaanvragen waar Brainbreeze mee aan de slag is gegaan.

  • Ik ben op zoek naar de rode draad in mijn verschillende werkzaamheden, waar kan ik me dit jaar het beste op focussen?
  • Ik ben een creatief persoon, maar ik kom te weinig toe aan mijn ideeën, hoe houd ik mijn creativiteit op gang?
  • Ik heb meerdere studies gevolgd, toch zit ik niet helemaal op mijn plek, hoe ga ik op zoek naar een baan die bij me past?

Check ! 

Staat jouw vraag hier niet bij? Top ! Hoe persoonlijker jouw vraag hoe beter. Want daar start de creatie en brengt Brainbreeze in actie.

Mobirise

BRAINBREEZE

GOED NIEUWS

Brainbreeze is aangesloten bij Coachfinder, het platform van Psychologie Magazine. Vraag naar de mogelijkheden om een coachtraject te volgen.Plan hier alvast jouw
gratis kennismakingsgesprek 

CONTACT

Mariëndaalstraat 14
3551 XH  Utrecht
+31 (0) 639195464

INSCHRIJVEN
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief