free website templates

>> Brainbreeze ervaringen <<

Actie is reactie ! Een Brainbreeze is geslaagd als de coaching of training verder reikt dan het moment. Plezier en ontspanning zijn voorwaarden om te komen tot deze duurzame veranderingen. Bedankt voor jullie reacties, bijzonder om te zien hoe jullie je talenten inzetten. We volgen jullie graag. Dit geeft ons ook weer energie om anderen in hun kracht te zetten.

Jeroen, Utrecht

Een Inspiratie sessie met Brainbreeze bracht mijn creatieve geest in actie. Daardoor kreeg ik antwoorden die met nadenken niet naar boven waren gekomen.
Op een heel ontspannen manier weet Sandra na twee uur helder zicht te creëren.
Een aanrader als je op een bijzondere, creatieve wijze wilt brainstormen.

Angelique, Nieuwegein

Sandra luistert heel gedetailleerd en weet daardoor precies hoe we de vragen moeten benaderen. Ze onderzoekt de vraag achter de vraag. Ze heeft ons geleerd hoe we anders naar onze zoektocht kunnen kijken, waardoor we weer nieuwe oplossingen hebben gevonden. We kunnen weer met frisse moed verder. We zijn gelijk aan de slag gegaan, met resultaat!Steven, Amsterdam

Dankjewel voor je uitgebreide verslag van de Coaching. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt, een coachingssessie waar de kern van al mijn activiteiten zichtbaar worden. Ik doe zoveel dingen en wat is nou de rode draad? Op een creatieve manier wordt het beeld steeds helderder voor mij.
Wow, ik vind het echt ongelooflijk hoe goed en compleet je alle onderdelen van de sessie hebt onthouden, ge-ordend en verwoord! Sandra, ik heb echt heel veel zin in de vervolgsessie!


Team Universiteit Wageningen

Hartelijk dank voor de inspirende workshop op een mooie locatie. Na de breinbrekende SWOT analyses wisten jullie op een creatieve manier licht en luchtigheid in onze acties te brengen. Juist door deze ontspanning werden onze analyses verscherpt. En we hebben er een kunstzinnig logo aan overgehouden!

Werkgroep Filosofie Utrecht

We wilden eens op een andere manier naar de werkelijkheid kijken. Nu doen we dat natuurlijk al de hele tijd als doorgewinterde filosofen. Maar dat is altijd met woorden en nu dan met beeld! Naast een hoop lol heeft dat ons weer nieuwe inzichten gebracht. Thanks to Brainbreeze!

En nu is het tijd voor jou!

Hoop dat we met het Brainbreeze team jouw talenten en ideeën kunnen uitlichten. We wensen je nu alvast veel plezier daarbij. 
Stel je vraag en samen kijken we op wat voor manier we kunnen bijdragen aan je ontwikkeling.

BRAINBREEZE

GOED NIEUWS

Brainbreeze is aangesloten bij Coachfinder, het platform van Psychologie Magazine. Vraag naar de mogelijkheden om een coachtraject te volgen.Plan hier alvast jouw
gratis kennismakingsgesprek 

CONTACT

Mariëndaalstraat 14
3551 XH  Utrecht
+31 (0) 639195464

INSCHRIJVEN
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief